A változás alapja egy döntés

Dedics Ilona – Lifestylist

8 évvel ezelőtt az életem egy olyan szakaszába ért, amikor éreztem, hogy változtatni kell! Vallom, hogy ezt csak úgy lehet, ha gyökeresen megváltoztatunk mindent. Amikor az ember már nem érzi jól magát a bőrében kell keresni a megoldásokat. Új kihívásokat, ami motiválja, vagy menthetetlen lesz, és marad az önbecsülés részleges vagy teljes elvesztése.

Kell egy kiinduló döntés, miszerint azt mondod „ELÉG, változtatnom kell, ez így nem mehet tovább”.

Nem volt munkám, pénzem, egyedül éltem egy hatalmas házban az emlékekkel. A szüleim meghaltak, a gyerekeim Angliába költöztek egy jobb élet reményében.
Ekkor született meg az egyik DÖNTÉS, hogy én is menjek, legyen együtt a család, ők a legfontosabbak.

mérleg

Az igazi élet a komfortzónán kívül kezdődik

A szokásaink rabjai vagyunk. A cselekedeteink 95%-át a szokásaink alapján, különösebb gondolkodás nélkül végezzük.

Épp ezért nagyon fontos, hogy tudatosan sikeres szokásokat alakítsunk ki. 

Én most épp ezt teszem. Életmódot váltottam.

Hogy ez könnyű-e? Erre mindenkinek más a válasza. Olyan, mint a biciklizés. Ha te már tudsz, azt mondod könnyű, ha még nem, akkor számodra szinte lehetetlen. De ugyebár gyakorlással és kitartással mindenki meg tud tanulni biciklizni. Na így van ez minden mással is.

Minusz 10 kg

Hogyan kezdődött?

Sosem fogom elfelejteni a napot amikor kaptam egy telefonhívást. Ismerősöm mesélt Nekem egy vállalatról, a tulajdonosok küldetéséről, egy vízióról! Nagyon megfogott, amit hallottam és egyből éreztem, hogy szeretnék mindent tudni róla.

Elkezdtem tesztelni ezeket a termékeket. Ezek a spray-k nagyon is működnek és megfizethetőek.

Életmódváltással kapcsolatban fogom megosztani veled a tapasztalataimat. Tudom, hogy tudok adni Neked egy új nézőpontot, amin keresztül majd azt látod, hogy “ezt én is meg tudom csinálni”!

Akik még büszkék a sikerükre

siker1

„Amit láttok a képen az kb. két hónap eredménye. És még nem állunk meg! Szerintetek is meggyőző?”

– Ervin

siker4

„Sziasztok! A párom 3,5 hónap alatt -30 kg-ot fogyott le a Trim365 segítségével. Minden nap rendszeresen 3×6 fújás (minden étkezés előtt) és rengeteg folyadékot ivott.”

– Noémi

siker3

„Elhagytam a kóla és mindenféle üdítő fogyasztását, csak vizet iszom. Minden nap sétálok 2-3 órát, de ezen kívül más nem nagyon változott az életemben, tehát enni ugyanazokat eszem mint eddig, talán kisebb adagokat, de nem mindig. 124 kg-ról indultam még februárban és márciustól használom a sprayt, minden étkezés előtt 7-8 fújást. Most 98 kg vagyok!”

– Bertalan